De gezichten achter bergendalbruist

Initiatief
van GlanZrijk events


"De passie voor organiseren, perfectionisme en een grote dosis enthousiasme zit in ons zussen DNA."


Werkwijze bergendalbruist


Voor ieder event in de gemeente Berg en Dal, groot of klein, bieden wij een ticketoplossing.

Iedereen die een event wil organiseren maar geen faciliteiten heeft voor het aanbieden van online ticketverkoop kan bij ons terecht. Wij plaatsen graag jouw evenement op deze website!

Geen gedoe meer met een handmatige ticketverkoop of het reserveren van tickets via email. Geef je bezoekers de beste service voor de ticket aankoop van jouw evenement.

Wij zorgen voor plaatsing van het event, de online ticketverkoop en verzorgen de financiële afwikkeling. Het hele proces gaat in nauw overleg en we houden de lijnen graag kort. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Annelies & Susan


Wij zijn twee zussen die wonen in de prachtige gemeente Berg en Dal. De passie voor organiseren, perfectionisme en een grote dosis enthousiasme zit in ons zussen DNA. Het vieren van feestjes is ons met de paplepel ingegoten dus het kan dan ook niet anders dat we enorm genieten van gezelligheid en het samen beleven van feestelijke momenten.

Vanuit dit enthousiasme is ons bedrijf GlanZrijk Events ontstaan. In gesprekken met opdrachtgevers kwam naar voren dat er behoefte was aan een centraal ticketverkoop systeem binnen de gemeente Berg en Dal. Hierom is bergendalbruist in het leven geroepen. Het online platform waarop iedereen zijn event kan aanbieden.


Met je event aan de slag?

Neem dan vandaag nog contact op!